JAMSTIJL in Pop-up store Camping Bakkum

Datum: 1 september 2018

Zal ik het wel doen, zal ik het niet doen? Oké, ik ga het doen!

En daar ging ik dan. De auto vol geladen met lampen, plantenhangers, kapstokken, kleden en andere leuke woon accessoires. Heel vroeg in de ochtend rijden we naar Camping Bakkum om voor de 1e keer een dag te gaan verkopen in een pop-up store. Het gaf een beetje dezelfde spanning in mijn maag als vroeger op de dag van een schoolreisje.

Iedereen was nog in alle rust op de camping, alleen de kippen, kalkoen en de pauw van de kinderboerderij aan de overkant van het pad maakten erg veel lawaai toen zij van de bezorger hun ontbijt kregen. Het zonnetje begint al lekker te schijnen en de ochtendkou trekt snel weg. Het huisje is erg leuk en snel zijn we klaar met de inrichting.

En nu wachten op de eerste klanten.

Langzaamaan ontwaakt de camping en lopen en fietsten de mensen voorzichtig langs, stiekem naar binnen kijkend om te zien wie en wat er nu weer in het huisje te verkrijgen is. Maar eerst even de krant en verse broodjes halen zeggen ze. Veel kinderen komen wel een praatje maken als ze naar de kinderboerderij gaan.

En dan verkoop je zomaar je eerste artikel. Trots was ik op mijzelf dat het ging lukken, dat de mensen die binnen kwamen lopen enthousiast waren en met een lach om hun gezicht weer verder gingen. En ook als ze niets gekocht hadden vond ik de aandacht die ze gaven al geweldig.

Na een lange dag de deur van de pop-up store weer afgesloten met een glimlach op mijn gezicht en een goed gevoel. Voor herhaling vatbaar? Jazeker, in 2019 is JAMstijl er weer!

Kijk hier naar wat voorbeelden van wat ik zoal maak en vul het formulier in als ik iets voor je kan betekenen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.